Anime 2017 žiemos geriausias sezono anime man tikrai yra Little Witch Academia (TV) – nors būna, kad laukti anime nuvilia, šitas tikrai gerai buvo išpildytas. taip pat dar kartą supratau, kad iš esmės dažnai būna daug anime, kurie kaip ir nieko, bet yra geresnių alternatyvų net tame pačiame sezone – tai nepadaro anime blogu, bet padaro nežiūrimu man, kadangi anime žiūrėjimo laikas yra ribotas. Aptariami tik nauji anime (be antrųjų sezonų).

Kobayashi-san Chi no Maid Dragon – 6/10 (dropped) – komedija, kaip drakonė bando pasitarnauti žmogui būdama tarnaite. Man nelabai juokinga, tad mestas.

Youjo Senki – 7/10 – labai patiko ta ciniška viską apskaičiuojanti veikėja. O ir kovos smagiai žiūrisi. Puikus karinis anime su trupučiu magijos.

Little Witch Academia (TV) – 9/10 – seniau buvo matytas jo filmas, dar seniau – ova, o dabar, pagaliau – visas anime. Jis tikrai magiškas – ne tik savo bendra magijos atmosfera, bet ir veikėjais ir jų santykiais. Gal ir nėra kažko tooookio ypatingo, bet viskas laiku ir vietoje. Tikėtina, kad bus geriausias anime šiais metais (sezone tai tikrai geriausias).

Demi-chan wa Kataritai – 7/10 (dropped) -anime apie mokyklą ir veikėjass, kurios nėra tiesiog žmonės. Iš esmės, mokyklinė komedija.

Kemono Friends – 5/10 (dropped) – daugybė mergaičių gyvūnėlių keliauja per safarį. Cute girls do cute things anime, su kažkiek informacijos apie gyvūnus. Neįdomus.

Kuzu no Honkai – 7/10 (dropped) – visi veikėjai yra savanaudiški šikniai, ir norisi, kad jiems nesisektų, nes jie nieko nėra verti. Mestas labai staigiai, bet kita vertus, jeigu norisi žiūrėti į žmones, kurie visiems kenkia (sau irgi), tai prašom.

ACCA: 13-ku Kansatsu-ka – 7/10 – netradicinis piešimo stilius, istorija šiek tiek detektyvinė ir politinė, veiksmas rutuliojasi lėtai, bet man patiko.

Gabriel DropOut – 7/10 (dropped) – komedijinis anime apie nespręsk apie knygą pagal viršelį ir pagal praeitį. Nuobodokas, tie patys juokeliai vis kartojasi.

Onihei – 7/10 – detektyvinis policinis anime apie samurajus. Viena serija – viena istorija, kurias vienija veikėjas. Patiko.

Urara Meirochou – 5/10 (dropped) – tipo ne ecchi, bet labai awkward anime cyte girls stiliuje. Mestas, vos ištverta pirma serija.

Masamune-kun no Revenge – 7/10 (dropped) – kas su tuo kerštu šį sezoną? Romantinė komedija mokykloje, kaip vaikinas sukūdo ir nori atkeršyti tai, kuri iš jo šaipėsi, tik kažkodėl to realiai nedaro. Beprasmis.

Chain Chronicle: Haecceitas no Hikari – 7/10 (dropped) – klasikinis fantasy anime, tik kažkaip niekuo nepatraukė dėmesio.

BanG Dream! – 6/10 (dropped) – anime apie mokyklinę ala roko grupę. Visiškai standartinis. Iš esmės žiūrimas, bet yra daugybė anime ir taip.

ēlDLIVE – 5/10 (dropped) – toks random scifi anime. Man jausmas tik kad jis tieisog skirtas daug jaunesniems negu aš ir todėl aš nesuprantu jo žavesio. iš esmės shounen.

ChäoS;Child – 6/10 (dropped) – žiaurus, labai žiaurus anime, kurį vis žiūrėjau, kol supratau, kad žiaurumas dėl žiaurumo nedžiugina. Lopas pagrindinis veikėjas.

Seiren – 7/10 (dropped) – mokyklinė romantika iš vaikino pusės. nieko blogo, nieko gero. Amagami SS primena.

Hand Shakers – 5/10 (dropped) – action anime, vaikinas išgelbėja merginą ir gauna super galią. Keistas ir sakyčiau blogas anime stilius. Siužetas matytas daugmaž tūkstantį kartų.

Schoolgirl Strikers: Animation Channel – 6/10 (dropped) – magiškos merginos su super galiomis gelbėja pasaulį. Aišku, yra traumuota praeitis ir panašiai. Jeigu iš esmės patinka tas žanras, gal patiks.

Idol Jihen – 5/10 (dropped) – man tarsi patinka idols, bet čia kažkas neaiškaus. Mestas.

 

Antrieji sezonai žiūrimi Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu: Sukeroku Futatabi-hen ir Ao no Exorcist: Kyoto Fujouou-hen ; jeigu pirmasis puikiai užbaigė anksčiau pradėtą istoriją, antrasis tiesiog parodė vieną arką (ir tą padarė smagiai).